คอร์ดเพลง อ้ายรักษาการ เจ้ารักษาใจ ของ อี๊ด ศุภกร คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง อ้ายรักษาการ เจ้ารักษาใจ ของ อี๊ด ศุภกร คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “ทบ. 2 จับขึ้นมาใบแดงเต็ม ๆปานเข็มเข้ามาแทงใจอ้าย อ้ายฮู้ว่าน้องใจหาย แต่มันคือหน้าที่ ของลูกผู้ชายเจ้าอย่าเพิ่งน้อยใจ เด้อแฟนของอ้าย“  

คอร์ดเพลง ไม่มีใจ ของ แน็ท ศิริพงษ์ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง ไม่มีใจ ของ แน็ท ศิริพงษ์ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “และในตอนนี้ ฉันคงกลายเป็นแค่อดีต เธอคือชีวิต และมีค่ามากต่อฉัน เมื่อเราพลัดพราก จากกัน ฝันฉันก็สลายลงไป เมื่อเธอไม่เคยมีใจ ให้ฉันเลย”    

คอร์ดเพลง เรื่องจริงแม่นบ่ ของ เต้ย อธิบดินทร์ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง เรื่องจริงแม่นบ่ ของ เต้ย อธิบดินทร์ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “คำก็เลิก สองคำก็เลิกกัน ใจเจ้านั้นมันเปลี่ยนไปหลาย เจ้าบ่ฮู้สึก แต่อ้าย เจ็บจนแทบขาดใจ น้ำตาอ้ายไหลน้องนาง”    

คอร์ดเพลง ขี้ไข่ขาง ของ บิ๊กวัน กันทรลักษ์ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง ขี้ไข่ขาง ของ บิ๊กวัน กันทรลักษ์ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “ขี้ไข่ขาง บ่สมสิย่างเคียงหล่า อย่าหัวซา เอามาให้เปื้อนเสื้อนาง ขี้ไข่ขาง จั่งอ้าย มันสมปากไหฮ้างฮ้าง ไปตั้งใจเรียนสานาง เฮาบ่แม่น”    

คอร์ดเพลง ขนมจีบ ของ โตโน่ ภาคินThe Dust Feat. เพชร สหรัตน์ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง ขนมจีบ ของ โตโน่ ภาคินThe Dust Feat. เพชร สหรัตน์ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “ถ้าเธอยังโสด ได้โปรดขอจีบได้บ่ แค่เพียงอยากขอให้เธอ เปิดทางให้ฉันที รับขนมจีบจากชายคนซื่อ ที่แสนดี ให้คน ๆ นี้เข้าไปยืนอยู่ในหัวใจ คือเธอเท่านั้น คือเจ้าเท่านั้น คือคน ๆ เดียวที่ฉันอยากจีบ […]

คอร์ดเพลง เคยฮักกันบ่ ของ เพชร สหรัตน์ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง เคยฮักกันบ่ ของ เพชร สหรัตน์ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อฮุค “กินข้าวกับหยัง คือจั่งใจดำแท้ หล่าสุดท้ายก่อนลา ส่อยบอกแนหนาเคยฮักอ้ายบ่ เรื่องคนคืออ้าย โง่คือควาย สั่นบ่สมมุติถ้าเขาดีพอ อ้ายกะขอให้โชคดี เด้อ“  

คอร์ดเพลง น้ำตาหยดสุดท้าย ของ แก้ม วิชญาณี คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง น้ำตาหยดสุดท้าย ของ แก้ม วิชญาณี คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “จะยอมเสียแค่เพียงน้ำตาเป็นสิ่งสุดท้าย เมื่อความหวังมันยังไม่ตาย ฉันจะต้องอยู่ ต่อให้เหลือแค่เพียงน้ำตาเป็นหยดสุดท้าย หากเธอนั้นยังคงหายใจ เธอจะได้รู้ รอ….อ้อมกอดฉัน”    

คอร์ดเพลง ยอมปล่อย ของ อาม ชุติมา คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง ยอมปล่อย ของ อาม ชุติมา คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “น้องยอมปล่อย..ให้อ้ายไปคบกับเขา คำว่าเฮา..น้องบ่อยากใช้ฮ่วมไผ ลืมน้องสา ลืมเรื่องที่ยังฝังใจ จากนี้ไป..คำว่าเราให้ใช้กับเขาแทน”    

คอร์ดเพลง ตัวอัยรั๊ย เพชร สหรัตน์ Feat.เจมส์ เรืองศักดิ์ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง ตัวอัยรั๊ย เพชร สหรัตน์ Feat.เจมส์ เรืองศักดิ์ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “หลอกฉันไปเพื่ออัยรั๊ย ทั้งที่ฉันรักเธอเหม็ดใจ บอกได้หม้าย ได้หม้าย บอกได้หม้าย ฉันตัวอัยรั๊ยในใจเธอ”    

คอร์ดเพลง รักมีจริงหรือเปล่า ของ Lydial Ost. ความรักครั้งสุดท้าย คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง รักมีจริงหรือเปล่า ของ Lydial Ost. ความรักครั้งสุดท้าย คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “รัก รัก รัก รัก มีจริงหรือเปล่า ทำให้ฉันนั้นยังต้องไขว่ขว้า รัก รัก รัก ที่เคยได้มา ทำไมรักไม่อยู่เคียงข้างฉัน อยากเปลี่ยนชีวิตให้มีความหมาย อยากมีความรักครั้งสุดท้าย อยากขอแค่ใครคนหนึ่ง ให้ได้รู้ว่าฉันนั้นอยู่ เพื่อใคร”   […]