คอร์ดเพลง ห่วงเจ้าผู้สาวเก่า ของ ท๊อป มอซอ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง ห่วงเจ้าผู้สาวเก่า ของ ท๊อป มอซอ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “ห่วงแต่เจ้า ผู้สาวเก่า ย่านเขาปา ห่วงแต่เจ้า ผู้สาวเก่า ย่านเขาหนี ห่วงแต่เจ้า ผู้สาวเก่า อ้ายคนนี้ สิเจ็บช้ำย่ำยี คือจั่งน้องถิ่มอ้ายคราก่อน“   [AdSense-

Read More

คอร์ดเพลง แนวคนเบิดใจ ของ บอส ธีรพงษ์ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง แนวคนเบิดใจ ของ บอส ธีรพงษ์ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “หรืออ้ายได้ตายจากใจเจ่าไปแล้วกะแม้นแล้วแนวคนมันเบิดใจ อ้ายสิอยูจังได๋เมื่อบ่มีเจ่า”  

Read More

คอร์ดเพลง ออกซิเจน ของ พี พีระพล คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง ออกซิเจน ของ พี พีระพล คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “ออกซิเจนเบิ๊ดโลก กะคงบ่พอ เพราะใจเจ้าลวงล่อ หักอกเกือบตาย ลมหายใจที่ใช้กับเจ้า อยู่ไปบ่มีความหมาย หายใจเข้าไปยามใด๋ มันส่ำตาย เจ้าฮู้บ่”    

Read More

คอร์ดเพลง มือที่สาม ของ ท๊อป มอซอ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง มือที่สาม ของ ท๊อป มอซอ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “ต้องตกเป็น มือที่สาม ห้ามใจบ่อยู่ย้อนบ่ฮู้ว่าเจ้ามีแฟน มีสิทธิ์คุยได้ แต่บ่มีสิทธิ์ควงแขนแค่ตัวแทน เวลาน้องเหงา“  

Read More

คอร์ดเพลง มีผัวแล้วอ้ายกะฮัก ของ เบิ้ล ปทุมราช คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง มีผัวแล้วอ้ายกะฮัก ของ เบิ้ล ปทุมราช คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “สิรอทูนหัว จนกว่าผัวเธอสิปายอมให้คนซา วาสนาถ้ากินของเขา ย้อนใจมันฮ่าง สิยากปานใดก็เอาย้อนอ้ายฮักเจ้า ตั้งแต่ผัวเธอบ่ทันมา“

Read More

คอร์ดเพลง บอกใจว่ายังรอ ของ อี๊ด ศุภกร คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง บอกใจว่ายังรอ ของ อี๊ด ศุภกร คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “เธอได้ยินไหม ว่าหัวใจดวงนี้ยังรอมีใจยังไม่ลืมเธอ อยากบอกเสมอว่ายังห่วงใย น้ำตาอาบแก้ม เมื่อไหร่ให้เธอส่งใจวันนั้นถ้าไม่มีใคร ฉันจะไปพร้อมเช็ดน้ำตา“

Read More

คอร์ดเพลง บ่จำสัญญา ของ อี๊ด ศุภกร คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง บ่จำสัญญา ของ อี๊ด ศุภกร คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “ซางหัวมันเถาะอกหักส่ำนี้บ่ตาย ถ้าบ่ฮักอ้ายไห้เจ่าไปบ่ต้องมาเจอ รักแท้ชั่วคราวอ้ายสิจำสิบ่ขอเจอ ที่ผ่านมาสิถือว่าละเมอเผลอรักคนที่บ่ฮักเฮา”

Read More

คอร์ดเพลง หมอนใบเก่า ของ อี๊ด ศุภกร คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง หมอนใบเก่า ของ อี๊ด ศุภกร คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “หมอนใบเดิมใบเก่าใบนี้ อ้ายต้องขอโทษทีที่มันมีฮอยน้ำตา เพราะคำสั่งสวรรค์ หรือจังใด๋น้องจึงต้องจากลาบ่กลับมานอนเล่า ความฝันคือจังวันก่อน“

Read More

คอร์ดเพลง อ้ายรักษาการ เจ้ารักษาใจ ของ อี๊ด ศุภกร คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง อ้ายรักษาการ เจ้ารักษาใจ ของ อี๊ด ศุภกร คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “ทบ. 2 จับขึ้นมาใบแดงเต็ม ๆปานเข็มเข้ามาแทงใจอ้าย อ้ายฮู้ว่าน้องใจหาย แต่มันคือหน้าที่ ของลูกผู้ชายเจ้าอย่าเพิ่งน้อยใจ เด้อแฟนของอ้าย“  

Read More

คอร์ดเพลง ไทยบ้านก็รักจริง ของ เบิ้ล ปทุมราช คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง ไทยบ้านก็รักจริง ของ เบิ้ล ปทุมราช คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “ถึงผู้บ่านไทยบ้านแต่ฉันก็รักจริง อยากไห้ทุกคนที่เป็นผู้หญิงนั้นมองที่ใจอย่าได้มองเงินทองอันมากมาย หากว่าเธอตายไปมันก็สูญปล่าวโปรมารักกับฉันหนุ่มบ้านนา จะไปหาปลูหาปลากันที่นาข้าวไห้ความรักฉันกับเธอมันอยู่ยืดยาว จะพาเธอไปดึงดาวใต้ต้นกันชา”  

Read More