คอร์ดเพลง อ้ายรักษาการ เจ้ารักษาใจ ของ อี๊ด ศุภกร คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง อ้ายรักษาการ เจ้ารักษาใจ ของ อี๊ด ศุภกร คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “ทบ. 2 จับขึ้นมาใบแดงเต็ม ๆปานเข็มเข้ามาแทงใจอ้าย อ้ายฮู้ว่าน้องใจหาย แต่มันคือหน้าที่ ของลูกผู้ชายเจ้าอย่าเพิ่งน้อยใจ เด้อแฟนของอ้าย“  

คอร์ดเพลง ไทยบ้านก็รักจริง ของ เบิ้ล ปทุมราช คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง ไทยบ้านก็รักจริง ของ เบิ้ล ปทุมราช คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “ถึงผู้บ่านไทยบ้านแต่ฉันก็รักจริง อยากไห้ทุกคนที่เป็นผู้หญิงนั้นมองที่ใจอย่าได้มองเงินทองอันมากมาย หากว่าเธอตายไปมันก็สูญปล่าวโปรมารักกับฉันหนุ่มบ้านนา จะไปหาปลูหาปลากันที่นาข้าวไห้ความรักฉันกับเธอมันอยู่ยืดยาว จะพาเธอไปดึงดาวใต้ต้นกันชา”  

คอร์ดเพลง กลับมาได้บ่ ของ บิว สงกรานต์ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง กลับมาได้บ่ ของ บิว สงกรานต์ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “กลับมาได้บ่ หัวใจอ้ายคิดฮอดเจ้า อ้ายฮู้ว่าน้องเศร้า ที่เฮ็ดไห้เจ้าเสียใจ ขั่นแม่นกลับคืนไปได้ บ่เฮ็ดไห้น้องฮ้องไห้”    

คอร์ดเพลง ไข่เน่า ของ เต้ย อภิวัฒน์ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง ไข่เน่า ของ เต้ย อภิวัฒน์ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “เก็บเอาไว้สาก่อน อย่าฟ้าวถิ่มอ้ายไป อย่าไปไส อยู่กับอ้ายจักคราวได่บ่ ฮักเจ้าเบิดหัวใจ บ่มีความหมายกับเจ้าบ้นางถิ่มอ้ายคือไข่ฮ้างฮัง เหม็นเน่าโยนถิ่มโลดติ”    

คอร์ดเพลง เรื่องจริงแม่นบ่ ของ เต้ย อธิบดินทร์ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง เรื่องจริงแม่นบ่ ของ เต้ย อธิบดินทร์ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “คำก็เลิก สองคำก็เลิกกัน ใจเจ้านั้นมันเปลี่ยนไปหลาย เจ้าบ่ฮู้สึก แต่อ้าย เจ็บจนแทบขาดใจ น้ำตาอ้ายไหลน้องนาง”    

คอร์ดเพลง เคยฮักกันบ่ ของ เพชร สหรัตน์ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง เคยฮักกันบ่ ของ เพชร สหรัตน์ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อฮุค “กินข้าวกับหยัง คือจั่งใจดำแท้ หล่าสุดท้ายก่อนลา ส่อยบอกแนหนาเคยฮักอ้ายบ่ เรื่องคนคืออ้าย โง่คือควาย สั่นบ่สมมุติถ้าเขาดีพอ อ้ายกะขอให้โชคดี เด้อ“  

คอร์ดเพลง แพ้คาบ้าน ของ หลี่ถัง ชลที คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง แพ้คาบ้าน ของ หลี่ถัง ชลที คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อฮุค “สิให้อ้ายแข่งเฮ็ดหยังทั้งที่รู้ว่าอ้ายต้องแพ้ให้แข่งเฮ็ดหยังทั้งที่ใจของเจ้ากะฮู้ ถืกบุกประตูหัวใจรับบ่ได้ต้านไว้บ่อยู่สุดท้ายอ้ายคือผู้ต้องแพ้คาบ้าน“  

คอร์ดเพลง เข่าอ่อน ของ แต้ ศิลา คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง เข่าอ่อน ของ แต้ ศิลา คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อฮุค “คงหมดปัญญาจะไปรั้งเธอคืนกลับมาวันเวลาที่สองเราเคยผูกพันจบลงแล้วไม่เหลือแม้เยื่อใย ความฝัน พังสลายแล้วฉันจะเดินไปได้ยังไงต่อไม่เหลือพอ เรี่ยวแรงให้ก้าวเดิน ต่อไป ความเข้มแข็งไม่รู้อยู่ไหน หาไม่เจอปวดใจเหลือเกิน เข่าอ่อนอย่างนี้เพิ่งเคยได้เจอ“  

คอร์ดเพลง คนหน้าผี ของ วง ชมเชย คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง คนหน้าผี ของ วง ชมเชย คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อฮุค “ไอ้ฉันมีรอยสักลาย  การแต่งตัวสไตร์คลายโจร  เลยโดน  หาว่าเป็นคนไม่ดี“  

คอร์ดเพลง แพ้ฟาล์ว ของ นนท์ กมลา คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง แพ้ฟาล์ว ของ นนท์ กมลา คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อฮุค “แพ้ฟาล์วกะได่ อ้ายยอมแพ้ฟาล์วกะได้  จบเกมส์หัวใจให้อ้ายตอนนี้ได้บ่ เป่านกหวีดไห้อ้ายแนคนแพ้บ่อยากย้างต่อ เวลาที่เหลืออ้ายขอ ให้เป็นเวลาทำใจ”