คอร์ดเพลง อ้ายรักษาการ เจ้ารักษาใจ ของ อี๊ด ศุภกร คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง อ้ายรักษาการ เจ้ารักษาใจ ของ อี๊ด ศุภกร คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “ทบ. 2 จับขึ้นมาใบแดงเต็ม ๆปานเข็มเข้ามาแทงใจอ้าย อ้ายฮู้ว่าน้องใจหาย แต่มันคือหน้าที่ ของลูกผู้ชายเจ้าอย่าเพิ่งน้อยใจ เด้อแฟนของอ้าย“  

คอร์ดเพลง ฮักเขาก่อนกะได้ ของ แอน อรดี คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง ฮักเขาก่อนกะได้ ของ แอน อรดี คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “ไปฮักเขาก่อนกะได้ หากคบแล้วบ่ถึกใจอ้ายจั่งกลับมา ไปฮักเขาเบิ่งก่อนอ้ายจ๋า จั่งได๋น้องกะสิถ่าบ่หนีไปไส ให้อ้ายฮู้ไว้แค่ฮักแท้และคนสุดท้าย พร้อมเดินเคียงข้างใจกับอ้ายคือน้องคนนี้”    

คอร์ดเพลง ไทยบ้านก็รักจริง ของ เบิ้ล ปทุมราช คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง ไทยบ้านก็รักจริง ของ เบิ้ล ปทุมราช คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “ถึงผู้บ่านไทยบ้านแต่ฉันก็รักจริง อยากไห้ทุกคนที่เป็นผู้หญิงนั้นมองที่ใจอย่าได้มองเงินทองอันมากมาย หากว่าเธอตายไปมันก็สูญปล่าวโปรมารักกับฉันหนุ่มบ้านนา จะไปหาปลูหาปลากันที่นาข้าวไห้ความรักฉันกับเธอมันอยู่ยืดยาว จะพาเธอไปดึงดาวใต้ต้นกันชา”  

คอร์ดเพลง ไม่มีใจ ของ แน็ท ศิริพงษ์ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง ไม่มีใจ ของ แน็ท ศิริพงษ์ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “และในตอนนี้ ฉันคงกลายเป็นแค่อดีต เธอคือชีวิต และมีค่ามากต่อฉัน เมื่อเราพลัดพราก จากกัน ฝันฉันก็สลายลงไป เมื่อเธอไม่เคยมีใจ ให้ฉันเลย”    

คอร์ดเพลง กลับมาได้บ่ ของ บิว สงกรานต์ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง กลับมาได้บ่ ของ บิว สงกรานต์ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “กลับมาได้บ่ หัวใจอ้ายคิดฮอดเจ้า อ้ายฮู้ว่าน้องเศร้า ที่เฮ็ดไห้เจ้าเสียใจ ขั่นแม่นกลับคืนไปได้ บ่เฮ็ดไห้น้องฮ้องไห้”    

คอร์ดเพลง ไข่เน่า ของ เต้ย อภิวัฒน์ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง ไข่เน่า ของ เต้ย อภิวัฒน์ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “เก็บเอาไว้สาก่อน อย่าฟ้าวถิ่มอ้ายไป อย่าไปไส อยู่กับอ้ายจักคราวได่บ่ ฮักเจ้าเบิดหัวใจ บ่มีความหมายกับเจ้าบ้นางถิ่มอ้ายคือไข่ฮ้างฮัง เหม็นเน่าโยนถิ่มโลดติ”    

คอร์ดเพลง ฮักแท้ได้แค่ส่องเฟส ของ กานต์ ทศน คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง ฮักแท้ได้แค่ส่องเฟส ของ กานต์ ทศน คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “คึดฮอดปานใด ที่อ้ายเฮ็ดได้ก็เพียงส่องเฟซ เลื่อนฟีดหน้าคนพิเศษ ที่ตอนนี้เป็นแค่แฟนเก่า รอยยิ้มบางๆ แม้ช่วยให้อ้ายประทังความเหงา แต่รูปเจ้ายืนข้างเขา ก็ทำให้ร้าวหัวใจคือกัน”    

คอร์ดเพลง เรื่องจริงแม่นบ่ ของ เต้ย อธิบดินทร์ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง เรื่องจริงแม่นบ่ ของ เต้ย อธิบดินทร์ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “คำก็เลิก สองคำก็เลิกกัน ใจเจ้านั้นมันเปลี่ยนไปหลาย เจ้าบ่ฮู้สึก แต่อ้าย เจ็บจนแทบขาดใจ น้ำตาอ้ายไหลน้องนาง”    

คอร์ดเพลง ขี้ไข่ขาง ของ บิ๊กวัน กันทรลักษ์ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง ขี้ไข่ขาง ของ บิ๊กวัน กันทรลักษ์ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “ขี้ไข่ขาง บ่สมสิย่างเคียงหล่า อย่าหัวซา เอามาให้เปื้อนเสื้อนาง ขี้ไข่ขาง จั่งอ้าย มันสมปากไหฮ้างฮ้าง ไปตั้งใจเรียนสานาง เฮาบ่แม่น”    

คอร์ดเพลง ขนมจีบ ของ โตโน่ ภาคินThe Dust Feat. เพชร สหรัตน์ คอร์ดง่ายๆ

คอร์ดเพลง ขนมจีบ ของ โตโน่ ภาคินThe Dust Feat. เพชร สหรัตน์ คอร์ดง่ายๆ เนื้อเพลงท่อนฮุค “ถ้าเธอยังโสด ได้โปรดขอจีบได้บ่ แค่เพียงอยากขอให้เธอ เปิดทางให้ฉันที รับขนมจีบจากชายคนซื่อ ที่แสนดี ให้คน ๆ นี้เข้าไปยืนอยู่ในหัวใจ คือเธอเท่านั้น คือเจ้าเท่านั้น คือคน ๆ เดียวที่ฉันอยากจีบ […]